Over mijzelf

Hi Allen,

Mijn naam is Kevin,

Ik ben de eigenaar van een aantal verhuurbedrijven. In mijn dagelijks leven heb ik veelal te maken met het huren en verhuren van verschillende zaken. Het leren huren en verhuren op zich is geen moeilijke job geweest. Dit gezien ik hiermee opgroeide toen mijn vader zijn huur en verhuurbedrijf opstartte. Op zich is de business die ik van mijn vader overnam, het zelfde gebleven. Het concept althans. De veranderging kwam met de tijd. De digitale wereld vergt veel innovatie en nieuwe manieren om klanten tegemoet te kome. Daar heb ik aan gewerkt.

Normalier verstrek ik mijn informatie via mijn eigen verhuursite, maar op deze dit kan ik in beginsel meer kwijt dan ik op mijn commerciƫle sites kwijt kan. Hier kan ik wat nader ingaan op bijvoorbeeld bepaalde problemen waar wij als huurders of verhuurders in de praktijk mee geconfronteerd raken. De problemen van klanten voorhouden is opzicht geen goed idee. Echter is het wel nodig dat de wereld van bepaalde zaken wel op de hoogte is. Denk maar bijvoorbeeld aan zaken die in huur overeenkomsten wel en niet moeten worden opgenomen.

Het initiatief op zich kwam ook niet echt van mij. Deze website is opgezet om zowel klanten als toekomstige klanten van zowel mij als andere huurbedrijven erop te wijzen dat het huren opzicht niet met voordelen komt, maar ok zin nadelen kan hebben. Verder wens ik dat de informatie op deze website nuttig gebruikt kan worden en voldoende is voor een toekomstige huurder of verhuurder. Indien niet, dan staat er een pagina open voor vragen.

Geef een reactie